Meny
mail E-post

GRATIS VURDERING AV DIN SAK PÅ TELEFON 400 19 400

24. mars 2014

Feil og mangler ved bolig

Advokatene hos Oslo Advokatkontor AS gir gratis vurdering av din sak på telefon 400 19 400 eller epost post@oslo-advokatkontor.no. Vi i Oslo Advokatkontor AS har spesialisert oss innenfor eiendom- og boligrett. Med tanke på at de fleste av oss har et hjem og en bolig, har det alltid vært naturlig å spesialisere på et felt det vil være behov for en aktør med nedslagsfelt på boligrett. Det er mange faktorer og elementer når du skal kjøpe, selge, leie eller leie ut en bolig.Så har du spørsmål eller ønsker en konsultasjon med en av våre eiendomsadvokater angående eiendom- og boligrett er det bare å ta kontakt.  En advokat vil ha flere råd til boligkjøpere:

  1. Gjennomgå all informasjon fra selgeren svært grundig. Salgsoppgaven og taksten er de viktigste dokumentene, i tillegg til reguleringsplanen for området og vedtekter og husordensregler fra borettslag eller huseierlag.
  2. Engasjer en sakkyndig person til å gjennomgå boligen for deg hvis du er usikker på bygningsmessige forhold.
  3. Skaff skriftlig dokumentasjon over alle forhold som er viktige for deg.
  4. Reklamer skriftlig så snart du oppdager en feil eller mangel.

Typiske tvister i boligrettEtter mange års erfaring med boligrett har vi kartlagt de mest typiske retningene i boligrett: – Konflikter ved boligkjøp eller boligsalg- Mangler ved boligsalg eller boligkjøp- Reklamasjon, byggesaker og forskrifter- Eierskifteforsikring, erstatning og prisavslag- Rettshjelp, forsikring, veirett, deling av tomt, eierseksjon, sameie, tinglysning, avhendingsloven, hytte eller tomt Det finnes flere tvister ved boligrett, men dette er for oss noen av de aller mest kjente. Dersom du ikke skulle se din tvist innenfor boligrett, er det bare å ta kontakt. Vi har mange års erfaring innen bolig- og eiendomsjuss og kan garantert hjelpe deg. Ta kontakt på telefon: 400 19 400 eller send oss en epost til: post@oslo-advokatkontor.no dersom du ønsker gratis vurdering av din sak.  

Gratis saksvurdering

Ring +47 400 19 400 eller fyll inn skjemaet under.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.