Meny
mail E-post

Faglig dyktig, trygg, ærlig og hyggelig. De beste av de beste.

Oslo Advokatkontor med Geir Nærø og Torstein Bø i spissen ledet an en sak vi hadde mot utbygger av et nytt boligfelt.

Geir gjennomførte en gratis verdivurdering av saken vår, det ble konkludert at vi hadde en juridisk korrekt sak mot utbygger. Vi gikk til sak mot utbyggeren og Torstein tok over fra Geir ettersom hans spesialområde er Bustadoppføringslova, noe som var relevant for oss.

Vi fikk en stadig oppdatering på status av saken og risikovurdering ble gjennomført regelmessig. Sammen med advokat Geir Nærø og Torstein Bø laget vi en god sak vi presenterte motparten. Torstein fulgte opp alle tidsfrister, var effektiv i arbeidet, trygg på sitt faglige felt og det juridiske. Vi var alltid trygge på at vi hadde gode advokater i ryggen.

Det at Oslo Advokatkontor har flere advokater, spesialisert på eiendom var viktig for oss og det gav en trygghet i at vi visste vi hadde faglig tyngde fra våre advokater, som hele tiden var på ballen. De responderte raskt på eposter og telefoner, jeg var alltid fulgt opp på en måte som virket betryggende. Og dersom jeg hadde spørsmål angående faglig eller råd og veiledning, var Geir tilgjengelig.

Personlig var dette en stressende situasjon, det er ikke alltid man har en boligtvist, men med Oslo Advokatkontor i ryggen, følte jeg meg trygg på at vi hadde rett og at vi hadde tyngden vi trengte. Jeg anbefaler Oslo Advokatkontor på det sterkeste. Her får man den støtten du trenger.

Kan ikke gjøre annet enn å anbefale Geir Nærø og Torstein Bø til andre i tilsvarende situasjon.

⭐⭐⭐⭐⭐ – Juridiske ferdigheter
⭐⭐⭐⭐⭐ – Tilgjengelighet
⭐⭐⭐⭐⭐ – Kvalitet på arbeidet
⭐⭐⭐⭐⭐ – Gjennomføring
⭐⭐⭐⭐⭐ – Kommunikasjon

employee image

Oppdraget er utført av

Partner/advokat Geir Nærø

4. mai 2023

employee image

Oppdraget er utført av

Senioradvokat Torstein Bø

4. mai 2023

Ring +47 400 19 400 eller fyll inn skjemaet under.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.