Meny
mail E-post

Brune pelsbiller gav boligkjøper kr 350 000 i prisavslag mot Protector Forsikring ASA

18. februar 2014

Boligkjøper fikk fullt medhold i prisavslag mot Protector Forsikring på grunn av pelsbiller. Boligkjøper var representert av advokat Geir Nærø og advokat Glenn Ulrik Halvorsen i Borgarting lagmannsrett. Advokat Glenn Ulrik Halvorsen var prosessfullmektig og advokat Geir Nærø var rettslig medhjelper i Borgarting lagmannsrett.

Vår klient fikk fullt medhold i en sak mot Protector Forsikring ASA og selger. Saken gjaldt et krav om prisavslag og erstatning på grunn av brune pelsbiller.

Kort tid etter overtakelse oppdaget kjøper skadedyr inne i leiligheten i form av brune pelsbiller. Protector Forsikring ASA avviste alt ansvar og hevdet at det var vanlig med brune pelsbiller i en leilighet i Oslo.

Dette var ikke Borgarting lagmannsrett enig i og dømte selger og Protector Forsikring ASA til å betale et prisavslag på kroner 350 000. Utbedringskostnadene ble satt til kr 150 000 og verditapet til kr 200 000. Årsaken til verditapet var at ingen skadedyrbekjempere kunne gi garanti for at problemet med brune pelsbiller ville være borte etter at sanering og utskitning av gulv var foretatt.

Selger og Protector Forsikring ASA ble i tillegg dømt til å betale kjøpers saksomkostninger.

For gratis vurdering av din sak, ring oss på telefon 400 19 400 eller send oss en epost.

Du kan ha krav på erstatning, prisavslag og i verste fall heve boligkjøpet, kontakt Oslo Advokatkontor hvis du har oppdaget brune pelsbiller.

Gratis saksvurdering

Ring +47 400 19 400 eller fyll inn skjemaet under.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.